Waarom zijn de namen van Ahlalbayt niet in de koran genoemd? PDF

ongezien
Kunnen mensen het ongeziene weten? PDF
22 november 2016
fatima-zahra
Waarheid en fictie over de mushaf (koran) van Fatima (sa) PDF
22 november 2016
Show all

Waarom zijn de namen van Ahlalbayt niet in de koran genoemd? PDF

quran

De vraagstelling: Is het geen God’s genade en God’s barmhartigheid, om deze gezegende natie, te zegenen met het duidelijk vermelden van de namen van Ahl Al-Bayt in de Koran? Zodat er geen ruimte blijft voor twijfelen of interpreteren onder de moslims ongeacht hun stromingen? En zodat het probleem tussen de moslims opgelost wordt en de moslims verenigd worden? En als het geloven dat Ali, Hassan, Hussein, en de Negen nakomelingen van Husssein is van de pilaren van de islam –en niet van bijzaken-, waarom is de kwestie niet afgerond door het vermelden van hun namen in de Edele Koran zoals de Profeet (sawa) bij naam is genoemd in het vers {Mohammed is de gezand van Allah.} [Al-Fath:29]?

Lees meer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *