Waarheid en fictie over de mushaf (koran) van Fatima (sa) PDF

quran
Waarom zijn de namen van Ahlalbayt niet in de koran genoemd? PDF
22 november 2016
samerah
Imam Al-Askeri: Zijn leven en overleveringen PDF
8 december 2016
Show all

Waarheid en fictie over de mushaf (koran) van Fatima (sa) PDF

fatima-zahra

Wederom bespreken we een onderwerp dat vaak aangehaald wordt in discussies met sjiieten, of als men over sjiieten praat, schrijft, of leest. Velen, door gebrek aan kennis, beschuldigen de sjiieten van allerlei zaken, die na enig onderzoek de zoeker een helder beeld geven over de sjiieten. In de volgende pagina’s zullen we met Allah’s wil Mushaf Fatima (as) bespreken. We gaan onderzoeken wat de oorsprong is van deze Mushaf, wat erin staat, en waarom het een probleem vormt voor niet sjiieten.

lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *